Anette Kids Land

Pentru cei mici am pregatit Anette Kids Land. Un loc de joaca dotat cu tot ce si-ar putea dori un copil: plasa de sarituri, leagane, corabie, tobogane, masinute si multe jucarii. Parintii pot supraveghea jocul celor mici de pe terasa deschisa sau ii pot insoti pe copii si sa evadeze impreuna in lumea magica, colorata si vesela a varstei copilariei.

Organizam si petreceri pentru copii, cu meniuri adecvate si special gandite pentru ei, dar si cu decoruri pe masura, in functie de dorintele lor.

Pe langa acestea, va oferim posibilitatea de a petrece o zi placuta impreuna cu copiii dumneavoastra si de a avea ocazia sa ii introduceti in frumoasa lume a animalelor aflate in mediul lor natural.

Poneii, blanzi, jucausi si foarte afectuosi ,capritele pitice, blande si jucause, pasari de curte vesele, toate sunt nerabdatoare sa fie mangaiate si sa va incante cu cheful lor neobosit de giumbuslucuri.

Va invitam la o plimbare in acest mic colt de la tara, simplu, natural, atat de pur si de frumos! Veti pleca multumiti, incarcati de energie si cu amintiri frumoase!