ballroom-10

NOU! GRAND BALROOM ANETTE

EVENIMENTE DE GALA,  CAPACITATE 400 PERSOANE

Cautati locul ideal pentru evenimentul dumneavoastra?

Pentru a straluci cu adevarat, orice eveniment necesita un cadru special, rafinat si plin de eleganta. La Anette Resort imbinam toate aceste calitati intr-un spatiu creat cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu, cu deosebita eleganta si bun gust. Culori calde, detalii avangardiste, design modern, spatii ample, un loc cu adevarat “ALTFEL”. Si pentru ca dorim sa va satisfacem dorintele, incepand cu anul acesta puteti sa alegeti pentru evenimentul dvs una dintre cele 2 sali ale locatiei noaste : Grand Ballroom, cu o  capacitate de 400 locuri , si Ballroom Anette,   de 200 de locuri.

Indiferent de alegerea dumneavostra, noi punem un accent deosebit pe serviciile oferite si pe calitatea evenimentelor organizate.

Avem experienta in organizarea zecilor de nunti si evenimente private astfel incat, va punem la dispozitie meniu nunta traditional, gourmet, buffet suedez, fantana de ciocolata, piscoturi si sampanie, mixed grill, salate, paste, barbeque, vin Rose, Vin dulce, demisec, Champane, cocktails… sau orice ar cuprinde un meniu nunta, si nu am acoperit nici macar o mica parte din optiunile pe care le puteti explora alaturi de noi.

Va asiguram ca veti primi cele mai pertinente sfaturi si impreuna putem sa alegem cele mai potrivite solutii de meniu nunta pentru invitati, de la prima gustare pana la ultima felie de tort.

Daca considerati ca evenimentul dumneavoastra nu trebuie sa treaca neobservat, Anette Resort este cu siguranta locatia pe care o cautati.

Organizam si gazduim NUNTI, BOTEZURI, BALURI, PETRECERI PRIVATE, RECEPTII, LANSARI DE PRODUS, PREZENTARI, CONFERINTE.

Transformam EVENIMENTELE dumneavoastra in amintiri pentru o viata!